⚜️ خورشت مرغ ناردونی تکه های مرغ رو با نمک و زعفرون مزه دار کنید و با حرارت کم داخل روغن دو طرفش و سرخ کنید. و کنار بذارید. داخل قابلمه یک عدد پیاز نگینی تفت بدید و یک ق غ رب گوجه اضافه کنید و تفت بدید. زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید. رب که روغن پس داد. تکه های مرغ و اضافه کنید و حدود سه لیوان آب بریزید و اجازه بدید ۴۵ دقیقه بپزه. بعد ، چند تا آلوی خیس خورده ، یک لیوان انار دون شده و سه الی چهار قاشق رب انار اضافه کنید و بذارید نیم ساعت قُل بخوره و خورش جا بیفته. ☑️ کانال پرطرفدار اراکی ها 👇 https://eitaa.com/joinchat/295436299Ccc3401cd72