🔶انتخاب احمدی نژادی پوردهقان در اردکان!
🔻انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اردکان که در 11 اسفندماه 1402 برگزار گردید، در تبلیغات و در نتیجه بسیار مشابه انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری (دور اول انتخاب آقای احمدی نژاد) در سال 1384 است. برای بررسی و اثبات این مدعا می توان به گزاره زیر استناد کرد:
🔹اول) در آن دوره آقای احمدی نژاد بین چندین کاندیدای شناخته شده قرار گرفته بود و از نظر اجرایی و سوابق جایگاه چندانی نداشت. در این دوره نیز در بین چند کاندیدای مطرح در حوزه انتخابیه اردکان، آقای پوردهقان کمتر از بقیه تجربه و سابقه اجرایی داشته است.
🔹دوم) یکی از شعارهای آقای احمدی نژاد در آن دوره به عنوان منتخب مردم «مردی از جنس مردم» بود و در این دوره هم شعار آقای پوردهقان به عنوان منتخب مردم اردکان «یکی از بین ما» و مواردمشابه بوده است.
🔹سوم) در آن دوره آقای احمدی نژاد از حمایت بخش کوچکی از جامعه نخبگانی برخوردار بود و عمده هدف گذاری خود را در هم رنگی با عامه مردم قرار داه بود و در این دوره نیز عیناً آقای پوردهقان که بنا به دلایلی از حداقل حمایت جامعه نخبگانی شهرستان برخوردار بود، جامعه هدف خود را توده مردم قرار داد و حتی در تبلیغات هم به نوعی اصرار داشتند که نشان دهند اطرافش را مردم عادی گرفته اند و نه چهره های شاخص و شناخته شده.
🔹چهارم) در آن دوره آقای احمدی نژاد تقریباً هیچ برنامه عملیاتی ارائه ننمود و صرفاً بر جریان نارضایتی از وضع موجود سوار شد و سعی کرد توجه توده مردم را به خود جلب کند. شبیه چنین اتفاقی در این دوره انتخابات اردکان هم افتاد و آقای پوردهقان نیز به جای تمرکز بر ارائه برنامه و راهکار بیشتر به انتقاد از وضع موجود پرداخته و با تشدید فضای دو قطبی سوار بر جریان معترض به جریان حاکم بر شهرستان، توانست اقبال عمومی را کسب کند.
🔹پنجم) طرفداران و مبلغان و همراهان آقای احمدی نژاد با شیوه های مختلف از جمله با ایجاد دوگانه مستضعف و غارتگر و نظایر چنین مفاهیمی سعی داشتند تا منتخب خود را مبرا از سایرین و تکه ای جدا بافته از آنها معرفی کنند که نهایت کار آنها به خلق مفاهیمی همچون «معجزه هزاره سوم» و ... هم کشیده شد. در این دوره انتخابات اردکان هم مبلغان و حامیان دکتر پوردهقان با به کارگیری ابزار رسانه و سوار شدن بر احساسات توده مردم شهر توانستند نسبت کاندیدای خود با سایرین را حالت دیو و دلبر قرار دهند و با احساسی کردن فضا جریان را به دست بگیرند. موضوعی که پس از پیروزی ایشان در کانالهای هوادار ایشان به خوبی قابل رویت است و تاکید مضاعف بر وجه مردمی بودن ایشان یکی از مولفه هاست.
🔹ششم) در آن دوره آقای احمدی نژاد خود را در بین سایرین جوانترین کاندیدا می دانست و با این کلیدواژه به ضرورت واگذاری امور به جوانترها می پرداخت و در کنار آن به مسن بودن سایرین کنایه می زد. در این دوره هم آقای پوردهقان خود را در بین کاندیداهای مدعی جوانتر از بقیه می دانست و بر همین اساس کنایاتی به سایر رقبا نیز داشت.
🔹هفتم) در آن دوره احمدی نژاد سایر کاندیداها را جدا از بطن مردم و بی خبر از حال و روز و مشکلات آنها معرفی می کرد و در این دوره هم پوردهقان یکی از شاه بیت های تبلیغاتش دمیدن بر همین نکته بود که سایر رقبای مطرح چون ساکن اردکان نیستند، از حال مردم این شهر خبر ندارند و او که ساکن این دیار است هم درد را بهتر می شناسد و هم لابد درمان آن را.
🔻نکته آخر اینکه همانطور که مردم در سال 1384 احمدی نژاد را همچون هندوانه سربسته ای انتخاب کردند که امتحان خود را هنوز پس نداده بود، در این دوره هم مردم اردکان به همان صورت رای به پوردهقان دادند که همچنان سربسته است و امتحان پس نداده.
🔻اما نکته مهمتر از همه این است که به هر ترتیب امروز با رای بیش از دوازده هزار نفر از مردم شهرستان اردکان، دکتر مصطفی پوردهقان به نمایندگی مجلس دوازدهم انتخاب شده اند و همه وظیفه داریم برای موفقیت ایشان در این مقام یاریگر و کمک رسان باشیم.
✍یک جوان اردکانی
@Ardakaneemrooz