🔶🔹مزاج ریشه ها
🔹بر مبنای طب سنتی
مزاج
#ریشه_ها:
✍️
#شلغم گرم وتر
✍️
#ترب سیاه گرم وخشک
✍️
#ترب سفید گرم وخشک
✍️
#پیاز گرم وخشک
✍️
#سیر گرم وخشک
✍️
#سیب زمینی سرد و تر
✍️
#سیب زمینی ترشی کمی و گرم و تر
✍️
#هویج فرنگی گرم و تر
✍️
#زردک(هویج ایرانی) گرم و تر
✍️
#شقایق(هویج بیابانی) گرم و تر
✍️
#کلم قمری گرم و تر
✍️
#موسیر گرم وخشک
✍️
#چغندر قند معتدل و کمی گرم
✍️
#چغندر قرمز معتدل و کمی گرم
✍️ ریشه ها بهترین و بیشترین املاح و مواد کانی را در بر دارند.
✍️ بهترین و صحیح ترین روش استفاده از ریشه ها بصورت خام میباشد.
✍️ افرادی که نمیتوانند بدین صورت مصرف نمایند بهتر است که بصورت بخار پز استفاده نمایند🔴🔴