درباره فعالیت آنتی اکسیدانی عسل چه می دانید؟ میزان اسید اسکوربیک در برخی عسل ها به ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم در هر یک گرم عسل تخمین زده شده است. اسید اسکوربیک نام دیگر همان ویتامین ث می باشد. ویتامین ث جامد سفید رنگ و محلول در آب است که در آب اسیدی می شود. این‌ ویتامین آنتی اکسیدان فوق العاده قوی است. تحقیقات نشان می دهد عسل های تیره تر آنتی اکسیدان های قوی تری هستند مثل عسل کُنار. به جای مصرف قرص ها و داروهای شیمیایی برای تامین ویتامین ث بدن از عسل طبیعی استفاده کنید فروشگاه بزرگ عسل کده حاج بابا😍 جهت سفارش سریع پیام بدهید 👇 @asalkade213 📞 شماره تماس شبانه روزی👇 09199959166 🐝 @asal_haj_baba 🐝