#سیر_قلیه_شمالی
مواد لازم
لپه: ۱ پیمانه
برگ سیر :4 پیمانه
مرغ به قطعات دلخواه
تخم مرغ : ۲ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرزتهیه
لپه ها رو از شب قبل خیس کنید. مرغ را با لپه خیس خورده بذارید بپزه. (بعد از جوش اومدن کف روش رو بگیرین)
در این مدت برگ سیرهای خرد شده را در روغن سرخ کنید. دقت کنید که نسوزه و سیاه نشه.
نکته : برگ سیر بعد از سرخ شدن حجمش خیلی کم میشه پس دو برابر مقداری که در خورش نیاز هست را سرخ می کنیم تا به مقدار مورد نظرمون برسه!
تخم مرغ زده شده را که بهش نمک و زردچوبه زدید، به سیرهای سرخ شده اضافه کنید.
نکته مهمش اینه که وقتی تخم مرغها را روی برگ سیر می ریزید باید اجازه بدید تا خودش را کمی بگیره و بعد به هم بزنید.
بعدش که به همش زدید از ماهیتابه درش بیارید و بگذارید کنار تا وقتی مرغها پخت بهش اضافه کنید.
بعد که مرغها تا حد زیادی پخت برگ سیر سرخ شده را اضافی می کنیم و میگذاریم تا جا بیوفته.
دقت کنید که این خورشت نباید زیاد آب داشته باشه.
این غذا با سیر ترشی و ترب سفید سرومیشه
نوش جان 💖
http://ble.ir/join/OWVhMDg4Yj