digcheh:
تموم فوت و فن این تافی بازاری رو از دیگچه یاد بگیر
مواد لازم:
شکر 1 و1/2 پیمانه
خامه صبحانه 1 پیمانه
کره 30 گرم
پودر نسکافه 1 ق غ (قابل حذف)
نکات لازم:
✅اصلا هم نزنید فقط هراز گاهی تابه ارو تکون بدید.
✅هر چند ثانیه یه بار هم بزنید که شکر نسوزه.
✅ با حرارت کم تمامی شکر هایی که سنگ شده اروم باز کنید
✅میذاریم داخل یخچال تا خودش رو بگیره(مدت زمانش بین 4 الی 8 ساعت هست و هر چه بیشتر داخل یخچال باشه بهتره)
✅برا اینکه تافی ماندگاری بهتری داشته باشه حتماً داخل یخچال قرار بدید ولی وقتی خواستین سرو کنید ۳۰ دقیقه تو دمای محیط بزارید که مثل سنگ نباشه
✅برای برش دادن بهتره چاقو رو چرب کنید و برش دادن با نوک چاقو خیلی راحتتر هست.
✅برای ذوب کردن شکر از تابه بزرگ استفاده کنید که شکر ها روی هم جمع نشه و کارملتون نسوزه
✅بهترین ظرف برای درست کردن کارامل استیل با کفی ضخیم هست
نوش جان 😍
.
🔹 کانال خبری عاشقان ولایت را به دوستان خود معرفی کنید
#همیشه_باخبرباما
کانال خبری تحلیلی عاشقان ولایت دربله
http://ble.ir/join/OWVhMDg4Yj
کانال خبری تحلیلی عاشقان ولایت درایتا
https://eitaa.com/ashaganvalayat
کانال خبری تحلیلی عاشقان ولایت در سروش
http://splus.ir/ashaganvalayat