17.53M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
digcheh: تموم فوت و فن این تافی بازاری رو از دیگچه یاد بگیر مواد لازم: شکر 1 و‌1/2 پیمانه خامه صبحانه 1 پیمانه کره 30 گرم پودر نسکافه 1 ق غ (قابل حذف) نکات لازم: ✅اصلا هم نزنید فقط هراز گاهی تابه ارو تکون بدید. ✅هر چند ثانیه یه بار هم بزنید که شکر نسوزه. ✅ با حرارت کم تمامی شکر هایی که سنگ شده اروم باز کنید ✅میذاریم داخل یخچال تا خودش رو بگیره(مدت زمانش بین 4 الی 8 ساعت هست و هر چه بیشتر داخل یخچال باشه بهتره) ✅برا اینکه تافی ماندگاری بهتری داشته باشه حتماً داخل یخچال قرار بدید ولی وقتی خواستین سرو کنید ۳۰ دقیقه تو دمای محیط بزارید که مثل سنگ نباشه ✅برای برش دادن بهتره چاقو رو چرب کنید و برش دادن با نوک چاقو خیلی راحتتر هست. ✅برای ذوب کردن شکر از تابه بزرگ استفاده کنید که شکر ها روی هم جمع نشه و کارملتون نسوزه ✅بهترین ظرف برای درست کردن کارامل استیل با کفی ضخیم هست نوش جان 😍 . 🔹 کانال خبری عاشقان ولایت را به دوستان خود معرفی کنید کانال خبری تحلیلی عاشقان ولایت دربله http://ble.ir/join/OWVhMDg4Yj کانال خبری تحلیلی عاشقان ولایت درایتا https://eitaa.com/ashaganvalayat کانال خبری تحلیلی عاشقان ولایت در سروش http://splus.ir/ashaganvalayat