شیر بادام. آب ولرم : 1 لیوان مغز بادام : 12 عدد عسل : 1 قاشق غذاخوری برای تهیه شیر بادام ابتدا بادام را به مدت چند ساعت در مقداری آب خیس کنید. سپس بادام های خبیس خورده را در آبکش بریزید. پوست بادام ها را بکنید. سپس بادام ها را آسیاب کنید. عسل را در مقداری آب گرم حل کنید سپس عسل و باقی مانده آب را به بادام های آسیاب شده اضافه کنید و این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا عسل و بادام به خوبی در آب حل شوند. سپس شیر بادام را درون یخچال قرار دهید و این نوشیدنی خنک را میل کنید.   https://eitaa.com/ashganvalayatarbaen