#کیک_باقلوا مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه هل 1 ق چ بیکینگ پودر 1/2 ق چ روغن مایع 1/3 پیمانه وانیل 1/4 ق چ آرد 1و1/2 پیمانه نمك يك پينچ مواد رومال: زرده یک عدد، شیر دو ق.س، زعفران آب کرده به میزان لازم، پودر قند یک ق.س، پودر هل به دلخواه . مواد شهد: شکر یک لیوان، آب و گلاب جمعا یک لیوان. گلاب کمتر از آب باشه. . اول شهد رو درست میکنیم و میگذاریم کنار تا خنک شود. مواد شهد رو روی حرارت میزاریم و وقتی چند جوش زد و شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم. تخم مرغ و شکر و وانیل و پودر هل رو ده دقیقه با همزن میزنیم. مواد خشک( آرد، بکینگ پودر و یک پینچ نمک رو که سه بار الک کردیم) اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم میزنیم و در آخر روغن رو اضافه ميكنیم. قالب رو چرب کرده و مواد رو داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم. بعد از 30 دقیقه از فر در آورده و مواد رومال رو که همشو با هم مخلوط کردیم، با فرچه روی کیک میمالیم و دوباره ده دقیقه درون فر میزاریم تا روی کیک طلایی شود. بعد از درآوردن از فر برش میدهیم و تا داغ است شربت رو که به دمای محیط رسیده روی کیک میدیم تا جذب بشه. نوش جان .