فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 گریل مراکشی🌺 مواد لازم: برای این مقدار ادویه ۳ عدد سینه کامل یا یک مرغ کامل ۱ کیلویی، ادویه ها پودر گوجه فرنگی، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، زیره هر کدام ۱ ق چ، فلفل سیاه، فلفل سفید و فلفل قرمز و نمک نسبت به ذائقه تون اضافه کنید، آب ۱ لیمو، نصف پیمانه روغن زیتون یا معمولی تمام این مواد را با هم مخلوط کنید و به تکه های مرغ یا سینه مرغ که از وسط باز کردین بمالید ودر ظرف در دار ترجیحا برای ۱ شب یا حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار بدین، قبل از گریل کردن تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید ادویه های اضافه را از روی تکه های مرغ پاک کنید که موقع گریل کردن نسوزند و مرغها را روی حرارت متوسط بالا هر طرف ۵ دقیقه گریل کنید. 🌺نکته: به هنگام گریل کردن مرغها را با کفگیر فشار ندین چون آب آن خارج و باعث خشکی مرغ می شود. حرارت نباید کم باشد تا مرغ آب نیندازد. بعد از پایان گریل ماهیتابه را از روی گاز برمی داریم و اجازه می دهیم مرغ ۵ دقیقه بماند بعد برش می دهیم. برای سالاد کلم بنفش و سفید و هویج و کمی بادام زمینی برای سس: ۲ ق غ کره بادام یا کره بادام زمینی + ۱ ق غ روغن کنجد+ ۱ ق غ روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و قبل از سرو روی مرغها می ریزیم. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi