کیک معروف جهانی بدون آرد🤩
تخم مرغ ۱۰ عدد
شیر ۴۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۷۰ گرم
وانیل شکری ۱۶ گرم یا ۱/۴ ق چ پودری
پودر قند ۲۵۰ گرم
نمک یک پینچ
وانیل یک پینچ
پودر فندق آسیاب شده ۲۲۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
قالب ۳۰ در ۴۰
فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ بمدت حدودا ۲۵ دقیقه
بجای فندق میتونید گردو یا بادام زمینی بزنید
.مخلوط سفیده و مغز فندق را حتما در یک جهت هم بزنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi