18.19M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
😍 مواد لازم : بیسکوییت پتی بور ۱۵۰ گرم⁣ کره ۷۵ گرم⁣ ⁣مواد لایه سفید : پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم⁣ خامه قنادی ۱۰۰ گرم⁣ شیر ۱/۲ پیمانه⁣ پودر ژلاتین ۱ ق غ⁣ مواد ⁣لایه آبی : پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم⁣ خامه قنادی ۲۰۰ گرم⁣ ژله بلوبری ۱ بسته⁣ آبجوش ۱/۲ پیمانه⁣ رنگ خوراکی ۳ قطره⁣ ⁣مواد لایه ژله‌ای⁣ : ژله بلوبری ۱ بسته⁣ آبجوش ۱/۵ پیمانه⁣ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi