👩🏻🍳آموزش
#قرابیه_نوتلا 😋😍
قرابیه ی نوتلای فوق العاده خوشمزه و ترد آوردم براتون کنار چای نگم براتون 😋
مواد لازم
کره نرم شده ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱/۲ لیوان
پودر قند ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۱ لیوان و نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱ ق چ
آرد ۳/۵ تا ۴ لیوان میتونه بیشتر یا کمتر ببره
برا داخلش نوتلا
(میتونید شکلات صبحانه و مارمالاد هم استفاده کنید)
طرز تهیه
تخم مرغ، وانیل، پودر شکر رو با دور کند همزن هم بزنید کرمی رنگ بشه بعد کره و روغن مایع رو اضافه کنید هم بزنید کره باز بشه بعد پودر قند و بکینگ پودر رو اضافه کنید هم بزنید در حد مخلوط شدن بعد نشاسته بیکینگ پودر رو اضافه کرده بازم هم زده
آخر کم،کم آرد الک شده رو به مواد اضافه کرده آرد رو تا جای اضافه کنید خمیر نرم لطیفی بدست بیاد ورز بدید در حد مخلوط شدن(خمیر باید نرم باشه اگه سفت باشه ترک زیاد میخوره موقعی چنگال زدن)
از خمیر به تکه های کوچیکه به اندازه ی گردو بردارید(زیاد بزرگ نباشه) با دست گرد کنید با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداختید قرار دهید. با چنگال شکل بدید
بعد داخل فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار بدید باید تغییر رنگ نده
رنگش باید مثل فیلم سفید باشه
(حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میبره بپزه)
قرابیه ها بعد پخت ترد خوشمزه میشن
وسطشون از نوتلا یا مارمالاد بمالید قرابیه ی دیگر رو به روش بچسبانید امیدوارم قرابیه ها را درست کنید کنار چای و از خوردنش لذت ببرید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi