فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر دالگونا مواد لازم کیک  خامه  شیر عسلی قوه فوری شکر آب جوش یخ کیکارو پودر کردم و برای ایکه به هم خوب بچسبن بکم شیر اضافه کردم اندازه نمیگم چون باتوجه به مقدار کیکتون باید کم کم بریزید شیر تا کافی باشه. روی کیکای فشره یکم گردو خورد شده ریختم، گذاشتم یخچال خنک بمونه. مقدار مساوی خامه و شیر عسلی باهم مخلوط کردم و روی کیک ریختم و گذاشتم یخچال دوباره، این مواد قرار نیست مثل چیز کیک ببنده اگه دوست داری ببنده یک قاشق پودر ژلاتین و سه قاشق اب بذار روی حرارت کتری بن ماری بشه و قبل ریختن شیرعسلی و خامه بهش اضافه کن اینطوری لایه خامه ای دسرت سفت میشه. درانتها هم مقدار مساوی قهوه فوری و شکر و آب جوش همراه ۳ تا یخ کوچیک با همزن زدم تا فرم بگیره و سفت بشه آموزش قهوه دالگونا رو میتونی توی پیجم ببینی، درآخر به دالگونارو به دسر اضافه کردم و یکساعت گذاشتم یخچال. آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘