😍تارت پودینگ نارنگی یک تارت خوشمزه میوه ای
این تارت یکی از خوشمزه ترین تارت هاس که نه ترشه و نه زیاد شیرین که تو فصل پاییز و زمستون میتونید درست کنید
خمیر تارت
آرد ۱۸۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
پودر بادام ۲۰ گرم
کره ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
فیلینگ
خامه ۲۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
آب نارنگی ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
مواد خشک رو داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. بعد کره سرد مکعبی شده رو اضافه کنید و با مخلوط کن یا دست مخلوط کنید.
وقتی کره خیلی ریز شد و حالت خرده نون گرفت زرده تخم مرغ رو اضافه کنید خیلی سریع مخلوط کنید.در مرحله آخر آب بهش اضافه کنید و به شکل یک توپ در بیارید.
حالا خمیر رو باز کنید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بزارید. بعد از استراحت قالب مورد نظر بزارید و چند تا سوراخ با چنگال بزنید.
برای فیلینگ تخم مرغ و خامه رو با هم مخلوط کنید بعد پودر قند و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
داخل قالب رو با فیلینگ پر کنید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا بپزه.
میتونید به جای نارنگی از هر میوه ای دوست دارید استفاده کنید👌🏻
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi