تیرامیسو موادلازم؛ خامه قنادی ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم قهوه دم کرده یا اسپرسو ۳ ق غ بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته نوتلا یا کرم لوتوس خامه قنادی رو فرم بدید بعد پنیرو اضافه کنید وقتی فرم گرفت قهوه غلیظ رو اضافه و دوباره هم بزنید و بریزید تو قیف یکبار مصرف. بیسکوییتها رو هم نوتلا یا لوتوس بزنید روش کرم خامه ای و بهم بچسبونید بزنید داخل قهوه و رو کپسول کاغذی قرار بدید و بزارید تو ظرف سرو روس پودر کاکائو الک و با کرم خامه ای و توت فرنگی تزیینش کنید نکته خاصی هم نداره فقط موقعی که بیسکویتها رو داخل قهوه میزنید زیاد نگه ندارید سرعت عمل داشته باشید وگرنه خمیری میشه(قهوه هم خنک باشه). 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi