مواد لازم شیرینی مشهدی آرد 500 گرم بکینگ پودر 1 ق چ کره 200 گرم یا روغن قنادی 180 گرم پودرقند 120 گرم پودرهل 1/2 ق چ تخم مرغ 2 عدد عسل 1 ق غ کره و پودرقند را با همزن میزنیم تا سفید شود بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و عسل را ترکیب می کنیم.سپس آرد مخلوط شده با هل و بکینگ پودر را اضافه میکنیم خمیر را داخل نایلون یک نیم ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم.سپس خمیر را قالب زده در فر 160 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع می پزیم.وقتی شیرینیها خنک شد بینشون مارمالاد یا مربا یا... ریخته و دو شیرینی را روی هم می گذاریم.می تونید داخل مارمالادتون یکم پودر ژلاتین هم بریزید(یکم پودر ژلاتینو تو آب سرد بریزید و پنج دقیقه به حال خودش بزارید بمونه بعد به مارمالاد داغ اضافش کنید) تا مارمالاد شکل بهترو سفت تری بین شیرینیها پیدا کنه. می تونید با نصف این مقدار های گفته شده هم درست کنید. از شهد مربای به استفاده کردم و کمی داخلش پودر ژلاتین ریختم که سفت تر بشه....آشپز خونه ترش وشیرین. حرارت فرها متفاوته گاهی اوقات دوازده دقیقه هم کفایت می کنه.. برای قالب زدن میشه ازنایلون فریزر استفاده کرد وروی نایلون قالب زد و موقع برداشت ازنایلون کمک گرفت چون خمیربینهایت نرم وترده 🍔↝•|@ashpazi_day_gah