🥧 ✅ فر خوب گرم نشده اگر دمای فر زیادی پایین باشه هم کیکتون دیرتر میپزه هم پف نمیکنه. ✅ اگر از بکینگ پودر استفاده میکنید، اردو بکینگ پودرو خوب با هم مخلوط نکردین. ارد و بکینگ پودرو باید سه بار باهم الک کنید تا خوب مخلوط بشن. ✅اگر از بکینگ پودر استفاده نمیکنید، تخم مرغو زیاد هم زدین یا کم هم زدین که پف نکرده. ✅وقتی کیک رو داخل کیک قرار میدین تا بیست دقیقه نباید درب فر رو باز کنید. اگر باز کنید دیگه پف نمیکنه. ✅بعد از پخت کیک نباید کیکو سریع از فر بیارین بیرون. اینطوری پفش میخوابه. فر رو خاموش کنید و یه مقدار درشو باز بذارین تا کیک و فر سرد بشن. بعد که اوردین بیرون و از قالب خارج کردین بذارین روی توری که عرق نکنه. بعد از این مرحله کیک رو به یخچال منتقل کنید. 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah 🌿‌کانال حال خوب:🌿 @mahdaviat_haqiqi @INVINCIIBLE