💛طرز تهیه
#پنکیک 💛
🔴مواد لازم:🔴
🥞آرد: ۱پیمانه
🥞بیکینگ پودر: ۱و ۱/۲قاشق چایخوری
🥞نمک: ۱/۸قاشق چایخوری
🥞شکر: ۲قاشق غذاخوری
🥞تخم مرغ: ۱عدد
🥞شیر: ۱پیمانه
🥞روغن مایع یا کره به دمای محیط رسیده: ۲قاشق غذاخوری
✔️ ولی بهتره از کره استفاده کنید چون هم طعم پنکیک و بهتر میکنه و هم لطافت بیشتری به پنکیک میده
🔴طرز تهیه:🔴
1⃣بهتره اول همه مواد رو بزارید بیرون از یخچال تا به دمای محیط برسن.
2⃣آرد، بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید و بعد ۳ بار الک کنید.
3⃣تخم مرغ، شکر و وانیل رو ۷دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن بشه.
✔️میتونید به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواهتون استفاده کنید.
4⃣بعد کره به دمای محیط رسیده رو هم اضافه کنید به مواد و ۱دقیقه دیگه هم بزنید.
5⃣شیر رو هم اضافه کنید ومخلوط کنید.
6⃣بعد مخلوط شیر و تخم مرغ رو کم کم به مواد خشک اضافه کنید و به آرومی با لیسک مخلوط کنید.
✔️زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میده و پنکیک خوب پف نمیکنه.
✔️برای اطمینان از یکدست شدن مایه پنکیک میتونید در حد 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد رو به ارومی در یک جهت هم بزنید.
7⃣کف تابه نچسب رو با روغن کمی چرب کنید.
✔️دفعه اول چرب کردید کافیه و برای دفعه های بعدی نیازی نیست تابه رو چرب کنید
8⃣هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک رو در تابه بریزید.
حرارت باید متوسط باشه و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنه و بعد برگردونید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی بشه.
✔️مدل پنکیک کم شیرین هست و با خامه، نوتلا، عسل، مربا، مارمالاد، شکلات و ... مصرف میشه.
پنکیک رو بیشتر در وعده صبحانه درست میکنن و خیلی خوشمزه هست.
نوش جان😋
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah