برای تزئین کیک به شکل قنادی :
برای گاناش احتیاج به خامه و شکلات تخته ی داریم.
گاناش یه قانونی داره که هرچی مقدار شکلات بیشتر باشه گاناش غلیظ تری داریم و هرچی میزان خامه بیشتر باشه گاناش رقیق تری داریم.
از خامه های قنادی اضافه که فریز کردید و یا خامه صبحانه میتوانید برای گاناش استفاده کنید.
اول خامه را روی حرارت خیلی کم ذوب می کنیم و بعد شعله را خاموش می کنیم و شکلات تلخ یا شیری بهش اضافه می کنیم و سپس تند تند هم میزنیم تا گاناش یکدست شود.
مارک شکلاتتان بهتر است کارات باشد چون کیفیت بهتری دارد.
نکته اساسی درست کردن گاناش که خیلیا رعایت نمیکنند و گاناششان سفت می شود و به روغن میوفتد اینه که نباید شکلات زیاد گرم باشد چون به روغن میوفتد .باید بعد از ذوب کردن خامه شعله خاموش شود و با حرارت خامه شکلات را ذوب کنیم .پس این نکته را حتما رعایت کنید تا گاناشتان خراب نشود.
میزان غلظت گاناش بستگی به کاری که میخواهید انجام بدید دارد ،پس به سلیقه خودتان است، من معمولا میزان خامه و شکلات را مساوی می گیرم.
#گاناش
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah