مواد لازم🔻
4 بادمجان؛
500 گرم (2 فنجان / 1 پوند) گوشت چرخ کرده؛
1/3 لیوان آرد سوخاری؛
1 تخم مرغ؛
نمک و فلفل؛
1 قاشق غذاخوری گیاهان خشک؛
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی؛
240 میلی لیتر (1 فنجان) آب؛
گوجه فرنگی خرد شده.
طرز تهیه🔻
فر خود را تا 190C / 350F گرم کنید.
بادمجان را که شکل گورخری پوست بگیدید.
هر راه بادمجان 2/3 را خرد کنید تا مقداری جیب گوشت تهیه شود.
روی بادمجان ها نمک بریزید و مدتی بذارید که تلخیش رو پس بده.
روغن نباتی را بیش از حرارت متوسط گرم کنید و بادمجان ها را به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتباً آنها را چرخانده و به رنگ طلایی برسید.
در همین حال گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ، آرد سوخاری ، گیاهان خشک و یک تخم مرغ خرد می کنیم.
تکه های کوچک از گوشت را برداشته و آنها را درون بادمجان قرار بدید.
بادمجان ها را روی یک سینی پخت قرار دهید و هر جای خالی را با گوجه فرنگی های خرد شده پر کنید.
رب گوجه فرنگی را با آب ، نمک و فلفل خرد کنید. بادمجان ها را بریزید.
پخت به مدت 30-35 دقیقه ، بلافاصله سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛