کیک ترکیه ای مواد لازم ۵ عدد سفیده تخم مرغ 1 استکان شکر ( یک بند انگشت سرخالی باشد) ۷۵ گرم نصف استکان شیر ۳۸ میلی نصف استکان روغن مایع ۴۳ میلی ۱ پاکت وانیل ۱ لیوان آرد( یک سر انگشت کمتر از لیوان) ۱۰۰ گرم ۱ استکان آرد بادام ۵۰ گرم(میتونید بجاش آرد معمولی بریزید) ۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر مواد لازم برای کیک زرد: 5 عدد زرده تخم مرغ یک استکان شکر ( یک بند انگشت سرخالی باشد) نصف استکان شیر نصف استکان روغن مایع ۱ پاکت وانیل ۵ گرم یک قاشق چای خوری ۱ لیوان آرد( یک سر انگشت کمتر از لیوان) ۱ استکان آرد بادام ۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر کاکائو طرز تهیه: سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنین. سفیده تخم مرغ رو در یک ظرف خشک به آرامی هم بزنید، شکر را یواش یواش اضافه کنید و با میکسر هم بزنید، تا زمانی که مثل ِ کف اصلاح پف کند. روغن مایع، شیر و آرد بادام را بیافزایید و ارام ارام هم بزنید به طوریکه پف مواد از بین نرود . در انتها وانیل و بکینگ پودر را هم ریخته و هم بزنید و کنار بگذارید. زرده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با شکر هم بزنید، تا زمانیکه کاملا سفید شود، شیر و روغن را اضافه کرده و دوباره هم بزنید ، آرد، وانیل و پکینگ پودر را هم ریخته و کامل مخلوط کنید. قالب را کاملا چرب کنید و نصف مواد کیکی را که با زرده تخم مرغ حاضر کردیم را داخل قالب بریزید. یک لایه کامل کاکائو رویش ریخته و نصف موادی ک با سفیده تخم مرغ درست کردیم را اضافه کنید. دو لایه ی بعدی را هم به همین ترتیب پر کرده و رویش کاکائو بریزید. فر را از قبل در دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید و به مدت ۳۵- ۴۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن سرو کنید.‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛