مواد لازم🔻
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
2-3عدد خرمالو (من دو عدد استفاده کردم)
پوست کنده و با غذاساز پوره کنید
1 لیوان روغن مایع
نصف لیوان گردو درشت خرد شده
نصف لیوان شکلات اشکی یا چیپسی
داخل فیلم از کشمش هم استفاده شده ولی داخل رسپی ننوشته بود
خیلی کم رنده جوز هندی (میتوانید حذف کنید)
1 ق م دارچین
2 لیوان آرد الک شده
1 بسته 5 گرمی وانیل شکری (معادل 1 ق چ)
1 بسته 10 گرمی بکینگ پودر(معادل 2/5 ق چ)
طرز تهیه🔻
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود و کف کند سپس پوره خرمالو و روغن مایع و دارچین و آرد الک شده و وانیل و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید و در آخر گردو و شکلات اشکی و کشمش را هم اضافه و مخلوط کنید و مایه کیک را داخل ظرف مورد نظر چرب شده بریزید (داخل فیلم از قالب مافین استفاده شده) و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید (حتما با خلال دندان تست کنید و از پختنش مطمئن شوید چون کیکش خیلی لطیف است و داخلش دیرتر میپزد).
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛