جزریه موادلازم 📌🔰 6 عدد هویج بزرگ 1 استکان آب (استکان کمر باریک) از نصف لیوان کمی بیشتر شکر 1 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری فلفل بهار (در ادویه فروشی ها هست) 1 قاشق چایخوری دارچین نوک قاشق چای خوری پودر میخک حدود 1 استکان گردو ، فندق هر کدام که در خانه دارید پودر نارگیل 1 قاشق مربا خوری (کمی سرپر ) نشاسته طرز تهیه📌🔰 پوست هویج را کنده و بشویید و به شکل دایره خرد کنید و داخل ماهیتابه تفلون بریزید و 1 استکان آب اضافه کنید و خوب بپزید. هویج های پخته شده را در غذاساز پوره کنید و مجدد داخل ماهیتابه بریزید و شکر ، عسل و ادویه ها را اضافه کنید و کمی بپزید. نشاسته را در آب خیلی کم حل کنید و به مخلوط هویج اضافه کنید و برای اینکه نسوزد مدام هم بزنید. وقتی قوام غلیظی گرفت یعنی آماده است. گردوی خرد شده را اضافه کنید و مجدد هم بزنید کف قالب یا ظرف پیرکس پودر نارگیل فراوان بپاشید و هویج پخته شده را روی پودر نارگیل بریزید و با کمک لیسک به صورت نازک پهن کنید. ممکن است اینکار کمی براتون سخت باشه. مجدد روی هویج پودر نارگیل بپاشید و داخل یخچال بذارید خنک شود. من با بیسکوییت و کرم شانتی تزیین کردم(پودر کرم شانتی همان پودر خامه است که با شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد ، میتوانید از خامه آماده قنادی استفاده کنید) میتوانید ساده و یا به این شکل سرو کنید. با هر دو شکل خوشمزه میشود ب ما بپیوندید👇 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 نوش جان😋😋