🔷 ( yarmeh )  محلی مواد لازم: بلغور گندم دولیوان - نخود یک لیوان - لوبیا سفید یک لیوان - چریش (cherish) یا اسفناج خرد شده یک کیلو - نمک و فلفل به مقدار لازم - دوغ به مقدار لازم - پیاز یک عدد - نعناع خشک به میزان دلخواه طرز تهیه: نخود و لوبیا را که قبلا خیس کرده ایم جداگانه می‌پزیم . در یک قابلمه مناسب بلغور گندم را پخته و بعد چریش (cherish) یا اسفناج  خرد شده را به بلغور پخته شده اضافه می کنیم . سپس حبوبات پخته را با نمک و فلفل به آش اضافه کرده و می گذاریم تمام مواد با حرارت ملایم با هم بپزند و می‌گذاریم تا آش یارمه جا بیفتد. بعد در ظرف مناسب سرو کرده برای تزئین از پیاز داغ و نعناغ داغ استفاده می کنیم . به این آش در زمان خوردن دوغ اضافه می شود. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱