🔷
#آش_یارمه ( yarmeh )
#غذای محلی
#بجنورد
مواد لازم:
بلغور گندم دولیوان
- نخود یک لیوان
- لوبیا سفید یک لیوان
- چریش (cherish) یا اسفناج خرد شده یک کیلو
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- دوغ به مقدار لازم
- پیاز یک عدد
- نعناع خشک به میزان دلخواه
طرز تهیه:
نخود و لوبیا را که قبلا خیس کرده ایم جداگانه میپزیم . در یک قابلمه مناسب بلغور گندم را پخته و بعد چریش (cherish) یا اسفناج خرد شده را به بلغور پخته شده اضافه می کنیم . سپس حبوبات پخته را با نمک و فلفل به آش اضافه کرده و می گذاریم تمام مواد با حرارت ملایم با هم بپزند و میگذاریم تا آش یارمه جا بیفتد. بعد در ظرف مناسب سرو کرده برای تزئین از پیاز داغ و نعناغ داغ استفاده می کنیم . به این آش در زمان خوردن دوغ اضافه می شود.
اشپزی خاص
🔱
eitaa.com/ashpaziykhs🔱