برای قسمت سبز🔻
ژله سبز ۱ بسته (هر طعمی دوست دارین، مثل کیوی)
برای قسمت سفید🔻
شیر ۱ لیتر
آرد ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
شکر ۱ فنجان چایخوری
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
پودر وانیل نوک ق چ
برای قسمت قرمز🔻
ژله قرمز ۲ بسته (مثل انار، آلبالو یا هرچی که دوست دارین)
انار دون شده به مقدار لازم
دراژه شکلاتی یا چیپس شکلات برای تزیین
طرز تهیه🔻
ژله سبز رو بر اساس دستور پشت بسته درست کنید و به اندازه ۱ بند انگشت بریزین داخل فنجان یا قالب های مورد نظرتون. بذارین تو یخچال تا خنک شه و ببنده.
برای قسمت سفید (کاسترد) همه ی مواد رو به جز وانیل و پنیر لبنه با هم مخلوط کرده روی حرارت بذارین تا غلیظ شه.
وقتی از داغی افتاد بهش پنیر لبنه و وانیل رو اضافه کنید. بعد به اندازه ۲ بند انگشت بریزین روی لایه ی سبز و بذارین توی یخچال تا خنک شه.
ژله قرمز رو هم بر اساس دستوری که پشتش نوشته درست کنید، وقتی یکم خنک شد داخلش دونه انار بریزین، به اندازه ۳ بند انگشت بریزین روی لایه قبلی. بذارین توی یخچال تا ببنده.
بعد میتونین با دراژه یا چیپس شکلات تزیین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛