ژله بستنی یلدایی
توجه کنید اگر هنوز خودشو نگرفته باشه رنگها با هم مخلوط میشن اگر هم زیادی سفت بشه موقع برش لایه ها از هم جدا میشن. اگر هم گرم باشه لای بعدی که میریزید روش رنگها باهم مخلوط میشن به این نکات توجه کنید
قالب که پر شده بزارید یخچال به ۸ ساعت تا یک شب
سپس با انگشت کناره ژله رو از قالب جدا کنید چند ثانیه سشوار بگیرید روش قالب رو به آرومی تکون بدید تا ژله جدا بشه سپس با کارد تیز برش بزنید هر برش کارد رو با پارچه تمیز کنید برش بعدی بزنید از شکلات چیپسی برای تخم هندوانه ازش استفاده کنید .به جای سشوار میتونید قاب رو سه ثانیه تو آب جوش بزارید وفوری بردارید اگه سریع نباشه ژله اب میشه
سطحی که ژله رو بر میگردونید روش کمی خیس کنید ژله هم که کج برگردونده بشه به راحتی جابجا میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛