مواد لازم🔻 چند عدد نان تست سفید 2_3 قاشق غذاخوری روغن 1 عدد پیاز خرد شده 1 فلفل دلمه ای سبز خرد شده 2 تکه سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ادویه ها(1/2قاشق چایخوری پودر پریکا،1/2 قاشق چایخوری ادویه مخصوص مرغ) 1 قاشق غذاخوری خامه(اختیاری) 2 قاشق غذاخوری سس باربیکیو یا سس کچاپ سس(2 قاشق غذا خوری خامه با 2 قاشق پنیر خامه ای) پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه🔻 ابتدا مانند فیلم در یک ماهیتابه مواد میانی را تفت دهید و کنار بگذارید،سپس در یک کاسه مواد سس( خامه و پنیر خامه ای)با هم مخلوط کنید،نان تست ها را به وسیله کاتر گرد ،قالب بزنید،سپس یک کمی از سس خامه را روی نان بزنید بعد یک قاشق از مواد میانی و پنیر رنده شده و لایه بعدی نان رو بگذارید و لبه های رابه هم فشار دهید تا لبه ها کامل بسته شوند(ترجمه از آشپزی_خلاق)،می توانید مقداری شیر روی لبه ها بزنید تا بهم بچسبند،بعد روی آن مقداری سس و پنیر بزنید،و تست مرغ ها در سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندید بگذارید، و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 تا 200 درجه برای حدود 15 تا 20 دقیقه قراردهید تا روی تست ها برشته و طلایی شوند،سپس گرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛