اول از همه بگم که این دسر بخاطر شیرینی خود لبو شکرش کمتر باشه بهتره. و طعم خیلی خاصی داره . بنظرم همه پسند نباشه .اما خوب اگر لبو دوست داشته باشین میتونین اینم دوست داشته باشین😍😍چون دقیقا طعم لبو داره دیگه😁
مواد لازم🔻
👈لبو 4 تا 5عدد کوچک
👈خامه صبحانه یا خامه قنادی 2ق غ ( بسته به ذائقه میتونه کم و زیاد بشه و همینطور کلا قابل حذف هست)ولی به نظر من نباشه بهتره 🙄
👈شیر سرد نصف لیوان ( میشه جایگزینش آب هم استفاده کرد)
👈شکر 3 تا 4 ق غ ( این هم بسته به ذائقه میتونه کم و زیاد بشه)
👈پودر ژلاتین 2 تا 2ونیم ق غ
👈وانیل نوک ق چ
👈آب لبو یک سوم لیوان
طرز تهیه🔻
اول از همه باید لبوها پخته بشه
خوب بشورینشون پوست و سر و تهش رو نگیرین که این کار به خوش رنگ موندنش کمک میکنه. و آب بریزین و بذارین بپزه.
بعد از پخت و خنک شدن پوستشو بگیرین و خرد کنین.
پودرژلاتین رو روی شیرسرد بریزین و بعد به روش بنماری روی حرارت گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه.
خوب حالا توی مخلوط کن، لبوها، شکر، خامه، وانیل، ژلاتین حل شده و آب لبو ( آبی که از پخت لبوها توی ظرف مونده) میریزیم و خوب مخلوطشون میکنیم.
توی هرقالبی میشه این دسر رو ریخت چون خامه داره میتونین چرب هم نکنین اما برای احتیاط خواستین خیلی کم با روغن چرب کنین . توی قالب بریزین و حدود 5 تا 6 ساعت توی یخچال بمونه تا خوب ببنده. بعد هم خیلی راحت دورشو با کارد جدا کنین و از قالب بیرون میاد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛