#دلمه_بادمجون
طرز تهیه:
1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ کنید.
2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین و مقداری زردچوبه اضافه کنید. 100 گرم گوشت چرخکرده (به ازای هر بادمجان 50 گرم) اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمک ، فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید (رب گوجه فرنگی رو در مرکز ماهیتابه کمی تفت بدین که خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط کنید)، یک فنجان آب اضافه کنید و اجازه بدید گوشت کاملا بپزه ، وقتی آب گوشت کشیده شد ، میریم سراغ سس.
3) برای سس : 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی تفت داده شده و ادویه ها (1 قاشق چای خوری نمک و پودر گشنیز، نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه ، فلفل چیلی و پاپریکا) ، 1 قاشق غذاخوری رب انار (یا آلوچه)، کمی بعد 2 عدد گوجه فرنگی رنده شده و سپس 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده و سپس اجازه بدید کاملا جا بیفته و بعد از روی حرارت بردارید .
4) یک فنجان آب به سس اضافه کنید و هم بزنید
5) شکم بادمجون ها رو باز کنید و با قاشق کمی فشرده کنید (اگر دون داره خالی کنید). مواد گوشتی رو با یک قاشق غذاخوری زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و با این مخلوط شکم بادمجون ها رو پر کنین. اگه دوست داشتید حتی می تونید کمی پنیر هم اضافه کنید و با دلمه رنگ آمیزی کنید ، خیلی زیباتر میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛