‎مواد لازم: ‎600 گرم گوشت گوسفندی بی خس شده (فیله بسیار عالی میشه). ‎3 عدد پیاز درشت. ‎4 عدد گوجه فرنگی (در دستور قدیمی وجود ندارد). ‎1 عدد فلفل دلمه ای (در دستور قدیمی وجود ندارد). ‎1 قاشق رب گوجه فرنگی (در دستور قدیمی وجود ندارد). ‎غوره یک پیمانه. ‎زعفران دم کرده. ‎نمک. ‎فلفل. ‎ادویه کبابی. ‎روغن. ‎سیخ چوبی که یک شب در آب خوابانیده شده(در گذشته از ترکه های نازک انار استفاده می شده). ‎برنج 3 پیمانه. ‎آب جوش 2 لیوان. . ‎دستور تهیه: ‎در مرحله اول گوشت ها رو خرد می کنیم و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران مخلوط و کمی ماساژ می دیم و حداقل برای 3 ساعت اجازه میدیم طعم دار بشن. ‎بعد از مرحله اول گوشت ها رو با پیاز قطعه قطعه شده و همینطور فلفل دلمه قطعه قطعه شده به صورت یک در میان به سیخ می کشیم. ‎در تابه کمی روغن میریزیم و پیاز حلقه حلقه شده کف اون میچینیم طوری که کف تابه کاملا پوشانیده بشه. ‎در مرحله بعد گوجه فرنگی ها رو می چینیم و کمی نمک می پاشیم. سیخ ها رو مرتب روی گوجه ها می چینیم و روی شعله زیاد قرار میدیم وقتی روغن به صدا افتاد یک لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب تابه رو میبندیم. ‎نکته مهم⚡️این غذا باید تنگ آب پخته بشه (اصطلاح قدیمی-به معنای پخت با آب خیلی کم) پس هر وقت آبش تموم شد یکم آب اضافه می کنیم و در واقع بخار پز میشه گوشت. ‎بعد از 1.5 ساعت پخت گوشت لازمه سس رو آماده کنیم. ‎برای سس یک قاشق رب رو کمی تفت میدیم تا خامی اون گرفته بشه و در مرحله بعد کمی نمک ، ادویه کباب ، غوره ، زعفران و یک لیوان آب جوش اضافه می کنیم و وقتی به جوش افتاد روی کباب ها میریزیم و 30 دقیقه هم کباب رو با سس می پزیم. ‎خوب کباب ها آماده هستند با چلو زعفرانی سرو می کنیم. ‎نوش جانتون. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛