فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍊 مواد لازم ژل نارنگی 3 فنجان آب نارنگی 1 فنجان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته __ برای دسر کاستارد 1 لیتر شیر 1 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 بسته وانیل(نصف قاشق چایخوری) طرز تهیه: برای دسر نارنگی نشاسته ، آب نارنگی و شکر را در یک قابلمه بریزید و ضرب کنید تا شکر خوب حل بشه. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا غلیظ شود. یک تکه نارنگی را مطابق فیلم در فنجان های مورد نظر گذاشته فنجان ها را خم کنید و کمی از ژل را در فنجان ها ریخته و اجازه دهید ژل خنک شود. _ برای دسر کاستارد ، نشاسته را با شیر و شکر در یک قابلمه تفت دهید.تا غلیظ شود اخر کار وانیل را اضافه کرده هم بزنید و از اجاق بردارید.کمی که خنک شد روی ژل ها ریخته و سرو کنید. نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛