⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▪️5 لیوان شیر ▪️3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ▪️3قاشق غذاخوری آرد برنج ▪️1 لیوان شكر ▪️وانیل نصف ق.چ ▪️پودر کاکائو 1ق.غ ▪️خامه فرم گرفته 6 قاشق غذاخوری 🔴طرز تهیه🔻🍹 🔸شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین). حرارت را خاموش کرده مواد را نصف میکنیم به یه نصف پودر کاکائو و نصف دیگر وانیل اضافه میکنیم کمی که خنک شد خامه ی فرم گرفته را ریخته(3 ق خامه به قسمت کاکائویی و 3 ق دیگه به قسمت وانیلی اضافه میکنیم) و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم. 🔸من اول قسمت کاکایویی را ریختم و بصورت کج داخل یخچال قرار دادم و دو ساعت در یخچال قرار دادم و در این فاصله محلبی وانیلی را با سلفون پوشوندم تا رویه نبنده بعد از دوساعت روی لایه ی کاکائویی ریختم ♦️نکته: میتونید بجای کاکائو از پودر پسته استفاده کنید و محلبی پسته که خیلیم خوشمزست 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛