کباب اسکندر خانگی
مواد لازم برای تهیه دونر:
500_600 گرم گوشت چرخ کرده نیم چرب
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده، زیره و آویشن
مواد لازم برای تهیه سس ربی(قرمز):
1 قاشق غذاخوری کره
4_5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق مربا خوری رب فلفل
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری کچاپ
نمک، زیره، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده
1.5 لیوان آب
1 عدد نان پیده
کره
ماست(برای سرو)
طرز تهیه:
برای تهیه دونر، تمام مواد غیر از گوشت چرخ کرده را داخل غذاساز خوب مخلوط کنید. سپس روی گوشت چرخ کرده بریزید و ورز بدید. سلفون را روی میز پهن کنید. گوشت چرخ کرده را روی آن گذاشته، به شکل دلخواه رول کنید و داخل فریزر بذارید. تا زمانیکه کاملا یخ بزند منتظر بمانید(من یک شب نگه داشتم)
دونری که از فریزر درآوردید 10_15 دقیقه در دمای اتاق گذاشته سلفون را جدا کنید. با چاقوی تیزی حدالامکان خیلی نازک ببرید. هرچقدر نازک باشه همان قدر لذیذ و زیبا میشود.
(چند ماهی میتونه داخل فریزر بمونه. موقعی که مهمون بیاد خیلی راحت میتونید حاضر کنید)
ورقه های دونر را داخل کمی روغن، با برگرداندن سرخ کنید.
پیده را به صورت مکعب های کوچک ببرید. داخل ماهیتابه یک قاشق غذاخوری پر کره بریزید. 1 قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز بریزید. پیده ها را اضافه کرده، با هم زدن سرخ کنید.(دقت کنید نسوزد!) برای سس ربی (قرمز)، روغن را داغ کنید. آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس رب را اضافه کرده هم بزنید. نصف لیوان آب را اضافه کنید. کچاپ و ادویه را اضافه کنید. هم بزنید کمی تفت دهید و بقیه آب را اضافه کنید. (موقع اضافه کردن آب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. اگر آب کم باشد مقداری هم اضافه کنید) کمی بجوشانید. از روی اجاق برداشته در آن را ببندید.
در ظرف سرو، نان پیده های سرخ شده را قرار بدید. روی آن سس بریزید. دونرها را قرار بدید و دوباره سس بریزید.
در آخر کره داغ را روی آن ریخته، با ماست سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛