مواد لازم🔻 عدس1 پیمانه برنج 3 پیمانه گوشت چرخ‌کرده 300 گرم پیاز 1 عدد پیاز داغ (برای تزیین)1 عدد کشمش پلویی 1 پیمانه زرشک نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم کره به مقدار لازم هویج یک عدد متوسط رب یک قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم نمک و فلفل پاریکا به میزان لازم طرز تهیه🔻 ابتدا عدس را با میزان کمی آب در حدی که به اندازه یک بند انگشت آب روی عدس را بگیرید بپزید تا در نهایت بتوانید از آب حاوی مواد مغذی آن در تهیه غذا استفاده نمایید. ( توجه داشته باشید که نباید اجازه دهید عدس بیش‌ از ‌حد پخته شود چرا که پوست آن جدا خواهد شد و به هنگام دم کشیدن له می‌شود.) در این فاصله مایه گوشتی را تهیه نمایید. گوشت چرخ‌شده را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران طعم‌دار کنید سپس در تابه تفت دهید. زمانی که آب گوشت جمع شد مقداری زعفران آب زده غلیظ به گوشت‌ها اضافه کنید تا رنگ و عطر بی‌نظیر زعفران به خورد گوشت‌ برود. سپس کمی کره به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت‌ها به همراه کره کمی تفت بخورند. در این مرحله کشمش‌ها را که از قبل شستشو داده‌اید و نیم تا یک ساعت در آب خیس خورده‌اند و کاملا نم آن را گرفته‌اید آماده کنید . برنج را با آب و نمک بپزید و در مرحله آخر زمانی که می‌خواهید برنج را آبکشی کنید عدس پخته شده را به برنج در حال جوشیدن بیفزایید و اجازه دهید مدت زمان کوتاهی به همراه عدس بجوشند و کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. سپس برنج را آبکشی کنید و ته‌دیگ مورد نظر خود را کف قابلمه قرار دهید و برنج را لایه لایه با پاشیدن دارچین طعم‌دار کنید (دارچین دلبخواهی ) و در نهایت آب و روغن بدهید (من کشمش رو روی برنج میریزم که خشک و سفت نشه شما میتونین سرخ هم کنید کشمش رو) سپس اجازه دهید برنج به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد. زرشک رو کمی با کره تفت بدین هویج رو رنده درشت کنین و با چهار قاشق آب بزارین کمی بخار پز شه و بعد با کمی پیاز تفت بدین یک پیاز رو خلالی کنین و سرخ کنین برای تزئین روش بریزید مقدار مناسبی از برنج دم‌کشیده را با زعفران آب زده و کره ذوب‌شده مخلوط نمایید عدس پلو را با پیاز داغ، مایه گوشتی و برنج زعفرانی زرشک و کشمش تزئین و به صورت قالبی و یا در دیس سرو نمایید در صورت تمایل می‌توانید پس از آبکش کردن برنج، از مایه گوشتی و کشمش به صورت لایه لایه مابین برنج به میزان مناسب بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛