کاپ کیک رنگین‌کمان کمان 🌈 مواد لازم برای 5 کاپ کیک: تخم مرغ 2 عدد شکر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/4 پیمانه شیر یا ماست یا آبمیوه 1/2 پیمانه آرد 1 پیمانه بکینگ پودر 1 و 1/4 ق چ وانیل 1/4 ق چ نمک 1 پنس رنگ خوراکی ژله ای یا مایع ‌ ‌ طرز تهیه : فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. تخم مرغ و وانیل را در حد مخلوط شدن بزنید و شکر را طی چند مرحله اضافه کنید و حدود 5 دقیقه به زدن ادامه دهید تا مواد حجیم و کشدار شود. روغن و شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. همزن را خاموش کرده و مواد خشک الک شده را اضافه کنید و با لیسک مواد را فولد کنید. مایه کیک را بین 7 کاسه به صورت مساوی تقسیم کنید و با رنگهای خوراکی قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش رنگ آمیزی کنید. از قالب مافین یا لیوان یکبار مصرف استفاده کنید یا کپسول های کاغذی را داخل قالب مافین یا قالب کیک یزدی قرار دهید و از هر رنگ یک قاشق داخل قالب بریزید و روند ریختن مایه را تا پر شدن دو سوم قالب ادامه دهید. قالب ها که پر شدند آنها را در سینی بچینید و سینی را چند مرتبه به سطح بکوبید تا حباب های هوا خارج شوند و مایه یکدست شود. سینی را برای حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزید. دقت کنید که پخت بیش از حد انجام نشود و کاپ کیک ها برشته و قهوه ای رنگ نشوند. بعد از پخت و خنک شدن با خامه فرم گرفته، اسپرینکل، میوه، شکلات یا توئیل های تزیینی آنها را تزیین و سرو کنید. من برای تزیین از خامه فرم گرفته و توئیل حبابی استفاده کردم. پ.ن: ترک خوردن سطح کاپ کیک در محل تلاقی رنگها طبیعی است چون مایه طی چند مرحله در قالب ریخته میشود و این امر باعث ترک خوردن میشود. پ.ن: میتوانید چند قطره اسانس مانند موز، پرتقال، زعفران... به مایه اضافه کنید. پ.ن: از رنگ های ژله ای ویلتون استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛