کاپ کیک رنگینکمان کمان 🌈
مواد لازم برای 5 کاپ کیک:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
شیر یا ماست یا آبمیوه 1/2 پیمانه
آرد 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 و 1/4 ق چ
وانیل 1/4 ق چ
نمک 1 پنس
رنگ خوراکی ژله ای یا مایع
طرز تهیه :
فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.
آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
تخم مرغ و وانیل را در حد مخلوط شدن بزنید و شکر را طی چند مرحله اضافه کنید و حدود 5 دقیقه به زدن ادامه دهید تا مواد حجیم و کشدار شود.
روغن و شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید.
همزن را خاموش کرده و مواد خشک الک شده را اضافه کنید و با لیسک مواد را فولد کنید.
مایه کیک را بین 7 کاسه به صورت مساوی تقسیم کنید و با رنگهای خوراکی قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش رنگ آمیزی کنید.
از قالب مافین یا لیوان یکبار مصرف استفاده کنید یا کپسول های کاغذی را داخل قالب مافین یا قالب کیک یزدی قرار دهید و از هر رنگ یک قاشق داخل قالب بریزید و روند ریختن مایه را تا پر شدن دو سوم قالب ادامه دهید.
قالب ها که پر شدند آنها را در سینی بچینید و سینی را چند مرتبه به سطح بکوبید تا حباب های هوا خارج شوند و مایه یکدست شود.
سینی را برای حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزید.
دقت کنید که پخت بیش از حد انجام نشود و کاپ کیک ها برشته و قهوه ای رنگ نشوند.
بعد از پخت و خنک شدن با خامه فرم گرفته، اسپرینکل، میوه، شکلات یا توئیل های تزیینی آنها را تزیین و سرو کنید.
من برای تزیین از خامه فرم گرفته و توئیل حبابی استفاده کردم.
پ.ن: ترک خوردن سطح کاپ کیک در محل تلاقی رنگها طبیعی است چون مایه طی چند مرحله در قالب ریخته میشود و این امر باعث ترک خوردن میشود.
پ.ن: میتوانید چند قطره اسانس مانند موز، پرتقال، زعفران... به مایه اضافه کنید.
پ.ن: از رنگ های ژله ای ویلتون استفاده کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛