#کیک_دبل_چاکلت
مواد لازم آرد دو پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ چهارعدد
نمک یک پینچ
شیر یک پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
روغن مایع سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ
نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری
پودر کاکائو نصف پیمانه
ابتدا دو قاشق غذاخوری از مقدار آرد گفته شده رو برمیداریم و بجاش دوقاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو با آرد و بکینگ پودر و پودرکاکائو مخلوط کرده سه بار الک میکنیم . زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم ؛ زرده ها رو کمی با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد سپس نیمی از شکرو اضافه میکنیم و با دور متوسط میزنیم کمی بعد وانیل رو اضافه میکنیم حالا انقدر میزنیم تا غلیظ و کش دار و حجمش دو برابر بشه ، تو این مرحله شیر و روغن رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم حالاکم کم مخلوط آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو به مواد اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم سفیده ها رو جدا گانه با شکر نیمی از شکر باقی مانده میزنیم تا حدی که چند برابر بشه و کاملا پف کنه طوری ک وقتی ظرف رو برعکس میکنیم از ظرف نریزه و با استفاده از لیسک یا قاشق چوبی به صورت دورانی با باقی مواد تا حدی که مخلوط بشه هم میزنیم حواستون باشه که زیاد هم نزنید تا پف مواد نخوابه . مواد رو درون قالب که چرب و ارد پاشی کردیم میریزیم و درون فر که از قبل گرم شده به مدت 40⩀الی 50 دقیقه با دمای 180 درجه میپزیم ؛ قبل از اتمام وقت با خلال دندان تست کنید .
پ.ن: اگه مثل من حوصله دوباره شستن پره های همزنو ندارین اول سفیده تخم مرغ هارو بزنید بعد زرده تخم مرغ رو باهمون پره های آغشته به سفیده بزنید دیگه نیازبه شستن نیست ولی اگه زرده رواول زدید حتما پره هارو بشورید و کاملا خشک کنید .
پ.ن: برای کاور کیک هم دویست گرم خامه ی صبحانه رو داخل یه قابلمه ریختم روی حرارت ملایم قرار دادم وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن دویست وپنجاه گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کردم و خوب هم زدم تا شکلات داخل خامه ذوب شه و یکدست بعد هم کیک رو روی یه طوری پایه دار گذاشتم و گاناش رو روی کیک ریختم و صبر کردم ک شکلات اضافی کاملا بریزه و بعد کیک روبه ظرف دیگه ای منتقل میکنیم از خوشمزگی وبافت این کیک هرچی بگم کم گفتم محشررره
اشپزی خاص
🔱
eitaa.com/ashpaziykhs 🔱