بینظره این غذا و خیلی زود و راحت آماده میشه و برای شام فوق العاده انتخاب خوبیه😍
.
#کیسادیا
مواد لازم برای 8 نفر
نان ترتیا(ترتیلا) 6 عدد
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
اسفناج 200 گرم
بادمجان مکعبی ریز خرد شده 1 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
سرکه بالزامیک 1 ق چایخوری
ادویه(فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر،کاری)
پنیر موزارلا + چدار رنده شده به مقدار لازم
.
طرز تهیه
ابتدا مواد میانی کیسادیا رو آماده میکنیم
پیاز خرد شده رو همراه کمی روغن تفت میدیم و سبک که شد بادمجانهای خرد شده رو به پیاز اضافه میکنیم و مجدد تفت میدیم تا بادمجان سرخ بشه و بافتش کمی نرم بشه.
بادمجان حتما بصورت مکعبی و ریز خرد بشه
.
حالا سیر رنده شده + نمک و ادویه ها + سرکه بالزامیک رو هم اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدیم
در آخر برگهای اسفناج هم اضافه میکنیم و تفت میدیم تا جایی که بافت اسفناج نرم بشه
از روی حرارت برمیداریم.
.
حالا یه تابه نچسب، مناسب با سایز نون ها برمیداریم و ابتدا یه نون ترتیا رو میذاریم و روش کمی پنیر پیتزا میریزیم (چدار و موزارلا)
و بعد از مواد اسفناج و بادمجان میریزیم و باز کمی پنیر میریزیم و درنهایت لایه دوم نون رو روش قرار میدیم
.
📍سعی کنید وقتی از مواد روی نون میریزید دور تا دور نون کمی پنیر پیتزا بیشتر بریزید که بعد از پخت، دو لایه ی نون کامل به هم بچسبه و ازهم باز نشه، بعد از اینکه لایه دوم نون رو گذاشتیم لبه هارو یکم فشار میدیم که لایه ها با پنیر فیکس بشه
.
📍درآخر روی نان رو با مقداری روغن زیتون یا کره آب شده رومال میکنیم و روی حرارت قرار میدیم
بعد از اینکه یه طرف تقریبا طلایی شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بعد کیسادیای خوشمزززه و دلبرمونو در ظرف دلخواه سرو میکنیم و برش میزنیییم😋❤
.
طعمششش عالیه بچه ها
حتما امتحان کنیددد
. 📍میتونید داخل فر هم درست کنید، دمای فر 180 و تا زمانی که روی نان ها طلایی بشه و پنیر آب بشه
چند دقیقه آخر هم گریل رو برای طلایی شدن روی نان روشن کنید، زمان مشخصی نداره و کوتاهه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛