بینظره این غذا و خیلی زود و راحت آماده میشه و برای شام فوق العاده انتخاب خوبیه😍 . مواد لازم برای 8 نفر نان ترتیا(ترتیلا) 6 عدد پیاز نگینی خرد شده 1 عدد اسفناج 200 گرم بادمجان مکعبی ریز خرد شده 1 عدد سیر رنده شده 3 حبه سرکه بالزامیک 1 ق چایخوری ادویه(فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر،کاری) پنیر موزارلا + چدار رنده شده به مقدار لازم . طرز تهیه ابتدا مواد میانی کیسادیا رو آماده میکنیم پیاز خرد شده رو همراه کمی روغن تفت میدیم و سبک که شد بادمجانهای خرد شده رو به پیاز اضافه میکنیم و مجدد تفت میدیم تا بادمجان سرخ بشه و بافتش کمی نرم بشه. بادمجان حتما بصورت مکعبی و ریز خرد بشه . حالا سیر رنده شده + نمک و ادویه ها + سرکه بالزامیک رو هم اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدیم در آخر برگهای اسفناج هم اضافه میکنیم و تفت میدیم تا جایی که بافت اسفناج نرم بشه از روی حرارت برمیداریم. . حالا یه تابه نچسب، مناسب با سایز نون ها برمیداریم و ابتدا یه نون ترتیا رو میذاریم و روش کمی پنیر پیتزا میریزیم (چدار و موزارلا) و بعد از مواد اسفناج و بادمجان میریزیم و باز کمی پنیر میریزیم و درنهایت لایه دوم نون رو روش قرار میدیم . 📍سعی کنید وقتی از مواد روی نون میریزید دور تا دور نون کمی پنیر پیتزا بیشتر بریزید که بعد از پخت، دو لایه ی نون کامل به هم بچسبه و ازهم باز نشه، بعد از اینکه لایه دوم نون رو گذاشتیم لبه هارو یکم فشار میدیم که لایه ها با پنیر فیکس بشه . 📍درآخر روی نان رو با مقداری روغن زیتون یا کره آب شده رومال میکنیم و روی حرارت قرار میدیم بعد از اینکه یه طرف تقریبا طلایی شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بعد کیسادیای خوشمزززه و دلبرمونو در ظرف دلخواه سرو میکنیم و برش میزنیییم😋❤ . طعمششش عالیه بچه ها حتما امتحان کنیددد . 📍میتونید داخل فر هم درست کنید، دمای فر 180 و تا زمانی که روی نان ها طلایی بشه و پنیر آب بشه چند دقیقه آخر هم گریل رو برای طلایی شدن روی نان روشن کنید، زمان مشخصی نداره و کوتاهه ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛