مرغ مجلسی چی لازم دارم: ران مرغ سه عدد روغن 4 ق غ کره 50 گرم رب گوجه فرنگی 4 ق غ آب لیمو 3 ق غ آب یک لیوان بادام زمینی یک چهارم لیوان نمک فلفل قرمز زعفران چطور بپزم: اگر از ران مرغ استفاده می‌کنید نصفش کنید. اگر از سینه مرغ استفاده می‌کنید به چهار قسمت تقسیمش کنید. هدف اینه که تیکه های مرغ تقریبا یک اندازه داشته باشیم. تعدادش رو هم با توجه به میزان گرسنگی خورندگان تنظیم کنید. مثلا ببینید قراره هر نفر چند قطعه مرغ بخوره متناسب با تعداد افراد تکه‌های مرغ رو آماده کنید. بهتر است این غذا در تابه تهیه شود و همه تکه های مرغ فضا داشته باشند و روی هم قرار نگیرند. کره و روغن رو توی تابه بریزید. هر چه میزان کره بیشتر باشد مرغ شما طعم مطلوبتری خواهد داشت. بعد از اینکه کره ذوب شد زعفران رو اضافه میکنیم و تکه های مرغ رو مرتب جابجا میکنیم تا تمام سطح تیکه های مرغ زعفرونی بشود و بهتر است پوست مرغ را جدا کرده باشید. و تا وقتی روی مرغ یک لایه زعفرانی تشکیل شود به تفت دادن ادامه می‌دهیم و بعد رب و آبلیمو و مقدار کمی نمک و فلفل و آب را در یه کاسه بزرگ مخلوط کرده و به تابه اضافه میکنیم هم میزنیم و تکه های مرغ رو جابجا میکنیم تا تمام سطح تیکه های مرغ با سس کاور شود و بعد دره تابه را میگذاریم و اجازه میدیم با حرارت متوسط بپزه هر ده دقیقه هم یک بار مرغ هارا هم می‌زنیم تا مطمئن شویم آب کم نشده باشه. این غذا سس تقریبا غلیظی دارد یعنی میزان آبی که می‌ریزیم باید هر بار خیلی کم باشد مدت زمان پخت مرغ استانداردی نداره. بعضی مرغها دیر پزن بعضی ها زودپز. اینه که باید چک کنید ببینید پخته یا نه. وقتی آماده است که وقتی کارد رو توی یه تیکه از مرغ فرو میبریم متوجه شیم کاملا پخته زیرش رو خاموش میکنیم اون قسمت اولش همه اش ده دقیقه هم طول نمیکشه بعدشم دو سه باری چکش میکنیم. در واقع کوچکترین زحمتی نداره. رنگ روش عالیه. عطر کره و زعفرون خیلی خوشمزه اش میکنه . اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱