سالاد اندونزی اين سالاد خيلى خوشمزه س و من چندين ساله با همين روشى كه براتون ميزارم درست ميكنم ، فقط ايبار رو در پاستا جامبو صدفى درست كردم . اين مقدار موادى كه گفته شده براى 40 نفر و تو 6 ديس كوچيك گرد و تو هر ديس 25 عدد گذاشته شده . پيش غذاى خوشمزه و براى جشن و تولد و سفره . مواد لازم براى 35 تا 40 نفر كلم سفيد متوسط :1 عدد پاستا جامبو صدفى : 2 بسته يك عدد قوطى كنسرو :كه مخلوط ذرت و نخودفرنگى و هويج هستش كالباس :500 گرم نيم كيلو خيار شور:6/7 عدد متوسط سس سفيد و ماست : از هر كدام 4 ق غذاخورى نمك و فلفل سياه به ميزان لازم كمى نمك و روغن براى پخت پاستا ✍🏻طرزتهيه يك عدد كلم سفيد متوسط رو خوب به دلخواه رشته اى مثل ويدئو خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك باشه بهتره، بعد شستشو و آبكش ميكنيم تا كاملا آبش چكيده بشه حالا كالباس ،خيارشور ، مخلوط كنسر رو كه نگينى كرده رو به كلم اضافه ميكنيم براى سس سالاد هم 4 ق غ خ ماست و 4 ق غ خ سس مايونز و 2 قاشق مربا خورى نمك رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه با كاملا باهم مخلوط و ميزاريم نيم ساعتى تو يخچال و بعد داخل پاستا رو پر ميكنيم .براى پخت پاستا اون رو در اب و نمك و كمى روغن ميپزيم و حدود ده تا 15 دقيقه جوشانده و ابكش ميكنيم و كمى اب سرد روش پاشيده تا بهم نچسبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛