#دسر_آناناس
شیر دمای محیط 1و 1/2 پیمانه
خامه صبحانه یا خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم
ماست پرچرب و شیرین 1 و 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 5 قاشق مرباخوری
کمپوت آناناس 150 گرم خرد شده
حتما از کمپوت استفاده کنید،در صورت استفاده از آناناس تازه حتما آناناس رو بعد از خرد کردن 5 دقیقه با کمی آب و شکر بجوشانید در غیر اینصورت آناناس تازه مانع بستن دسر میشود.
آب کمپوت 5 قاشق غذاخوری
پودر شکر یا پودر قند 2/3 پیمانه
در صورت استفاده از خامه قنادی میزان پودر قند را بنا به ذائقه خود کمتر کنید.
پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید و صبر کنید تا اسفنجی شود سپس روی بخار کتری(بن ماری) قرار دهید تا ژلاتین ذوب شود.
ماست+خامه+وانیل+پودر قند را با همزن بزنید تا یکدست شود.
سپس مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.
دقت کنید ماست و خامه حتما از قبل به دمای مخیط رسیده باشند در غیر اینصورت ممکن است ژلاتین در ماست و خامه سرد لخته و تکه تکه شده و دسر خراب شود.
آب کمپوت را هم اضافه و مخلوط کنید.
کف قالب را با دستمال آغشته به روغن کمی چرب کنید.
میوه دلخواه کف قالب بچینید و مقداری ژله آلوورا روی میوه ها بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
سپس کمی از مایه دسر را روی ژله آلوورا نیم بند بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
آناناس خرد شده را به بقیه مایه دسر افزوده و روی مایه دسر نیم بند شده داخل قالب بریزید.
قالب را در یخچال قرار دهید تا دسر ببندد.
سپس دور تا دور دسر را با نوک کارد آزاد کرده و در ظرف سرو برگردانده به سلیقه خود تزئین و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛