توپک شکم پر توپک سیب زمینی و مرغ مواد لازم: مواد میانی👇 2 حبه سیر ریز خرد شده 400 گرم سینه مرغ پخته و خرد شده 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 2 قاشق غذا خوری پنیر خامه ای پیازچه خرد شده به میزان دلخواه نمک‌ و فلفل طبق ذائقه پنیر خامه ای بیشتر (اختیاری) مواد توپک👇 نیم کیلو سیب زمینی آبپز شده 1 قاشق غذا خوری کره 2 قاشق غذا خوری آرد گندم 1 قاشق غذا خوری جعفری خشک نمک طبق ذائقه تخم مرغ،آرد برنج یا گندم،آرد سوخاری(برای سوخاری کردن) طرز تهیه: دو حبه سیر خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید، سپس 400 گرم سینه مرغ پخته را به آن اضافه کنید،پاپریکا،فلفل و نمک بزنید و خوب مخلوط کنید بعد دو قاشق غذا خوری پنیر خامه ای و پیازچه را اضافه کنید،کامل هم بزنید و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود،در این فاصله نیم کیلو سیب زمینی ابپز شده را با چنگال له کنید،کره،جعفری،نمک و آرد اضافه کنید و با دست پوره را ورز دهید(ترجمه از آشپزی_خلاق) دستان خود را با روغن زیتون چرب کنید و یک قاشق از پوره برداشته، آن را کف دست خود باز کنید و با نصف قاشق پنیر خامه ای(اختیاری)و 1 قاشق مواد گوشتی پر کنید و توپک را جمع کرده و به آن شکل دهید،سپس توپک ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده،بعد آرد برنج یا گندم،دوباره در تخم مرغ و اخر سر در آردسوخاری بغلتانید،و کف سینی که با کاغذ روغنی پوشانید و چرب کردید بچینید و مقداری روغن روی آنها اسپری کنید و در فر(یا هواپز) از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد برای حدود 25 دقیقه پخت کنید،نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛