#شیرینی_شکلاتی_مغزدار
#شیرینی_عید
برای ۸۰ عدد
کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم (حدودا یک لیوان)
پودر قند ۱۵۰ گرم (حدودا یک لیوان)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۳۵۰ گرم (حدودا دو و یک سوم لیوان )
وانیل ۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق م
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
کنجد و شکلات برای تزیین
انواع مغزها به دلخواه
من از ترکیب نصف کره و نصف روغن نیمه جامد استفاده کردم .
پودر قند و ارد جدا الک بشه .
مواد به دمای محیط برسه .
روغن و پودر قند رو با همزن خوب زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی زدم ، وانیل هم ریختم .
بیکینگ پودر ریختم و آرد رو کم کم بهش اضافه کردم با نوک انگشت جمع کردم ارد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه میزان تقریبیه .
می تونین بیکینگ پودر هم اضافه نکنید .
خمیر رو دو قسمت کردم اگر بخواید کاملا کاکائویی بشه که از همون ابتدا قبل ریختن آرد بهش پودر کاکایو اضافه کنین . من یه قسمت رو ساده گذاشتم موند .
از خمیر گوله های ۸ تا ۹ گرمی برداشتم و وسطش فندق قرار دادم . می تونین هر مغزی مثل گردو و کشمش و نخود و ... بزارین یا نه هیچی نزارین .
من فندق رو قبلش کمی بو دادم داخل فر روشن ۱۰ دقیقه داخل یه طرفی قرار دادم و بعد پوستش رو ازش جدا کردم .
داخل سینی فر چیدم در فر از پیش گرم شده طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت روی اون هایی که ساده بود شکلات تخته ای آب شده ریختم و اون یکی ها روش کمی شکلات اب شده ریختم و روش کمی کنجد پاشیدم .
نکات : بدون فر داخل فر دست ساز می تونین درست کنین .
ماندگاری این شیرینی در محیط خنک در طرف درب بسته تا یک ماه می باشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛