برای ۸۰ عدد کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم (حدودا یک لیوان) پودر قند ۱۵۰ گرم (حدودا یک لیوان) زرده تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید ۳۵۰ گرم (حدودا دو و یک سوم لیوان ) وانیل ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق م پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ کنجد و شکلات برای تزیین انواع مغزها به دلخواه من از ترکیب نصف کره و نصف روغن نیمه جامد استفاده کردم . پودر قند و ارد جدا الک بشه . مواد به دمای محیط برسه . روغن و پودر قند رو با همزن خوب زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی زدم ، وانیل هم ریختم . بیکینگ پودر ریختم و آرد رو کم کم بهش اضافه کردم با نوک انگشت جمع کردم ارد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه میزان تقریبیه . می تونین بیکینگ پودر هم اضافه نکنید . خمیر رو دو قسمت کردم اگر بخواید کاملا کاکائویی بشه که از همون ابتدا قبل ریختن آرد بهش پودر کاکایو اضافه کنین . من یه قسمت رو ساده گذاشتم موند . از خمیر گوله های ۸ تا ۹ گرمی برداشتم و وسطش فندق قرار دادم . می تونین هر مغزی مثل گردو و کشمش و نخود و ... بزارین یا نه هیچی نزارین . من فندق رو قبلش کمی بو دادم داخل فر روشن ۱۰ دقیقه داخل یه طرفی قرار دادم و بعد پوستش رو ازش جدا کردم . داخل سینی فر چیدم در فر از پیش گرم شده طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت روی اون هایی که ساده بود شکلات تخته ای آب شده ریختم و اون یکی ها روش کمی شکلات اب شده ریختم و روش کمی کنجد پاشیدم . نکات : بدون فر داخل فر دست ساز می تونین درست کنین . ماندگاری این شیرینی در محیط خنک در طرف درب بسته تا یک ماه می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛