#پاستا_آلفردو_تنوری
پاستا 400 گرم
شکل پاستا به سلیقه شما بستگی داره
سینه مرغ 400 گرم
قارچ 300 گرم
سیر 1 حبه
خامه 300 گرم
میزان خامه به سلیقه شما بستگی دارد
پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه)
پنیر پارمسان 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان شور هست در مورد نمک غذا دقت کنید
کره 1 قاشق غذاخوری به دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
من به جای نمک و فلفل از 1 عدد قرص عصاره مرغ استفاده کردم
شیر 2 تا 3 لیوان
بسته به جنس پاستا و اینکه چقدر دوست دارید سس پاستا رقیق یا علیظ شود میزان شیر رو میتونید تغییر بدید.
.
سینه مرغ را بین دو نایلون کمی بکوبید.
با مقداری نمک وفلفل سس خردل و سس ووستشایر(به دلخواه)و سیر ورقه شده مزده دار کنید
و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.
سپس در کمی روغن دو طرف سینه را سرخ کرده و به اندازه دلخواه خرد کنید.
میتونید اول سینه مرغ رو خرد کنید و بعد مزه دار کنید...ولی طعم نهایی مرغ در این دو حالت کمی باهم فرق داره...که این مورد به سلیقه شما بستگی داره.
قارچ ورقه شده را با یک قاشق روغن و یک قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
در تابه کمی روغن و کره بریزید و 1 حبه سیر رنده شده را یک دقیقه در آن تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.
سپس خامه و در صورت تمایل پنیر خامه ای را افزوده و هم بزنید تا یکدست شده...شیر را کم کم اضافه کنید.
در این مرحله در صورت تمایل یک یا نصف یک عدد قرص عصاره مرغ را هم اصافه و در سس حل کنید.
قارچ تفت داده شده+پاستای آبکش شده+مرغ را اضافه و با سس مخلوط کنید.
معمولا در این مرحله سس کمی رقیق باید باشد تا چند دقیقه همه مواد در آن بجوشند و سس کمی به خورد مواد برود.
در انتها پنیر پارمسان اضافه و مخلوط کنید
اگه پارمسان در دسترس ندارید ایرادی نداره میتونید حذفش کنید
مواد را در ظرف فر بریزید و روی سطح ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید
و برای حدود 1 ساعت یا تا زمانی که پنیر ذوب و روی آن طلایی شود در فر بگذارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛