پاستا 400 گرم شکل پاستا به سلیقه شما بستگی داره سینه مرغ 400 گرم قارچ 300 گرم سیر 1 حبه خامه 300 گرم میزان خامه به سلیقه شما بستگی دارد پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه) پنیر پارمسان 2 تا 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان شور هست در مورد نمک غذا دقت کنید کره 1 قاشق غذاخوری به دلخواه نمک و فلفل به میزان لازم من به جای نمک و فلفل از 1 عدد قرص عصاره مرغ استفاده کردم شیر 2 تا 3 لیوان بسته به جنس پاستا و اینکه چقدر دوست دارید سس پاستا رقیق یا علیظ شود میزان شیر رو میتونید تغییر بدید. . سینه مرغ را بین دو نایلون کمی بکوبید. با مقداری نمک وفلفل سس خردل و سس ووستشایر(به دلخواه)و سیر ورقه شده مزده دار کنید و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. سپس در کمی روغن دو طرف سینه را سرخ کرده و به اندازه دلخواه خرد کنید. میتونید اول سینه مرغ رو خرد کنید و بعد مزه دار کنید...ولی طعم نهایی مرغ در این دو حالت کمی باهم فرق داره...که این مورد به سلیقه شما بستگی داره. قارچ ورقه شده را با یک قاشق روغن و یک قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. در تابه کمی روغن و کره بریزید و 1 حبه سیر رنده شده را یک دقیقه در آن تفت دهید تا عطر سیر خارج شود. سپس خامه و در صورت تمایل پنیر خامه ای را افزوده و هم بزنید تا یکدست شده...شیر را کم کم اضافه کنید. در این مرحله در صورت تمایل یک یا نصف یک عدد قرص عصاره مرغ را هم اصافه و در سس حل کنید. قارچ تفت داده شده+پاستای آبکش شده+مرغ را اضافه و با سس مخلوط کنید. معمولا در این مرحله سس کمی رقیق باید باشد تا چند دقیقه همه مواد در آن بجوشند و سس کمی به خورد مواد برود. در انتها پنیر پارمسان اضافه و مخلوط کنید اگه پارمسان در دسترس ندارید ایرادی نداره میتونید حذفش کنید مواد را در ظرف فر بریزید و روی سطح ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید و برای حدود 1 ساعت یا تا زمانی که پنیر ذوب و روی آن طلایی شود در فر بگذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛