. مواد لازم برای ران مرغ با طعم لیموران مرغ آب لیمو :1/4 پیمانه پوست رنده شده لیمو :یک قاشق سوپخوری سیر له شده :1حبه برگ تازه آویشن :3 قاشق چایخوری،ریز خردشده جعفری تازه و ریز خرد شده :2 قاشق چایخوری ران مرغ :4 عدد، و با استخوان يا با پوست نمک و زعفران و فلفل تازه :به میزان لازم ✅ ✅طرز تهیه در ظرفی که درب آن را محکم بسته بشه (هوا به داخل آن کشیده نشه) تمامی مواد بجز ران مرغ ها را به خوبی مخلوط کرده و.ران مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کرده ،اطراف ران ها را کاملا به مواد آغشته کنید،درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت 2 ساعت در یخچال بزاريد تا ران ها کاملاً مزه داربشه بعد از 2 ساعت ظرف را بيرون اورده . تابه رو چرب كرده و مرغا رو چيده و با حرارت ملايم به مدت 40 دقيقه بزاريد بپزه و يك ربع آخر مانده به پخت ، مواد باقى رو مرغ ريخته و دوباره درش رو بسته تا سرخ و طلايى بشه و نوش جان دستور با فر 👇🏻 فر را در دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی فر یا ظرف مورد نظر را با اسپری به روغن آغشته کنید.مرغ ها را از ظرف خارج کرده و .ران ها را در ظرف یا سینی فرقرار دهید و در صورت تمایل روی هرکدام از رانها روغن زیتون بریزید.ظرف را به مدت 25-20 دقیقه بر روی سینی وسطی فر قرار دهید ظرف را بعد از 20 دقیقه از فر خارج کرده و باقیمانده مواد را مجدداً به ران ها مالیده و 25-20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانیکه تمام مواد به خرد ران ها برود.ظرف را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛