دوستان گلم توجه داشته باشید این ژله خوشمزه رو با هر ژله ای که دوست داشتید می تونید درست کنید. اینجا با پاناکوتا درست شده ولی رنگ و نوع ژله کاملا انتخابیه. دستور ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و بذارید تا خنک بشه. بیسکویت ها رو ته قالب بچنید و به آرامی روشون ژله آلورا رو بریزید. و بذارید تا نیم بند بشه. سپس پاناکوتا وانیلی رو درست کنید و بعد خنک شدن بریزید. و مرحله آخر هم پاناکوتا شکلاتی رو بریزید. آموزش پاناکوتا وانیلی و شکلاتی در ادامه آوردم. یا زعفرانی : شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل یا زعفران مقداری. پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. : شیر ۲ لیوان، شکر ۶ ق غ، خامه صبحانه ۵ ق غ، شکلات تخته ای به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛