یه دسر خوشمزه و عالی که هم برای مهمونی ها گزینه خوبیه و هم برای بچه ها عالیه😊 . . خیلی خوشمزه هستش و سریع تموم میشه ، توی نت سرچی می کردم و دیدم و با کمی تغییرات درست کردم . حدودا برای 6 نفر پودر ژله دلخواه یک بسته شیر 500 میلی (2 لیوان) شکر 70 گرم (4 ق غ) نشاسته ذرت 15 گرم (1/5 ق غ) آرد سفید 10 گرم (1 ق غ) پودر ژلاتین 5 گرم (حدودا 1 ق غ سر صاف) وانیل نوک قاشق زرده تخم مرغ 1 عدد بیسکوییت پتی بور به میزان لازم . پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . داخل قالب مورد نظر ریختم و یخچال قرار دادم میریم سراغ مرحله بعد : شیر و شکر و آرد و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم . حرارت کم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . آخر هم وانیل ریختم و از حرارت برداشتم و گذاشتم توی محیط که از دما بیفته . ژله رو از یخچال بیرون آوردم حواستون باشه نباید ژله خیلی سفت بشه . همین که ببنده کافیه اگر خیلی سفت بشه دیگه لایه ها بهم نمی چسبن و موقع در اوردن از قالب جدا میشن . از این مواد نصفش رو ردی ژله ریختم و روش بیسکوییت پتی بور چیدم و بعد دوباره مابقی مواد رو ریختم و صاف کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح حداقل 8 ساعتی بمونه . بعد داخل آب ولرم قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛