نشاسته گل 300 گرم(2 پیمانه پر) ماست پرچرب 350 گرم(1 پیمانه+1/3پیمانه) ممکنه چند قاشق بیشتر ماست استفاده بشه اگه ماست غلیظ خونگی که کمی مونده و ترش باشه استفاده کنید خیلی بهتره من از ماست سون استفاده کردم روغن ترجیحا جامد 1 قاشق چایخوری میتونید روغن مایع استفاده کنید زعفران 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری آرد 1 قاشق غذاخوری منظور قاشقهای اندازه گیری استاندارد هست دقت کنید از قاشق معمولی استفاده نکنید چون حجم قاشقهای معمولی کمتر از قاشقهای استاندارده و ممکنه به مشکل برخورد کنید . نشاسته+ماست+زعفران+روغن را با هم مخلوط کنید با قاشق هم بزنید تا نشاسته باز شود. برای راحتی و سرعت کار میتونید از همزن برقی استفاده کنید وقتی مواد را مخلوط کردید بسته به غلظت ماست استفاده شده؛غلظت مواد زولبیا رو چک کنید اگه تکه تکه از قاشق ریخت یعنی غلیظه...باید قاشق قاشق ماست اضافه و مخلوط کنید تا جایی که غلظت مواد به حدی برسه که مواد یکدست و نواری از قاشق بریزه برای من 3 قاشق بیشتر ماست استفاده شد. مواد رو صاف کنید و بعد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه و مخلوط کنید اگر ماست ترش خونگی استفاده کردید 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید...ولی برای ماست کارخونه ای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر لازمه. روی ظرف رو سلفون بکشید و 1 تا 4 ساعت در دمای آشپزخونه استراحت بدید. در صورت استفاده از ماست ترش خونگی میتونید کلا بیکینگ پودر رو حذف و 24 ساعت در دمای آشپزخونه استراحت بدید و بعد سرخ کنید بعد از تایم استراحت مواد رو دوباره هم بزنید تا کف اون بخوابه. مواد رو در قیف یا ظرف سس بریزید. روغن رو در قابلمه بریزید وقتی داغ شد مواد رو در قابلمه فرم بدید. چند قطره از مواد رو داخل روغن بریزید هر وقت سریع پف کرد و از کف ظرف بالا اومد یعنی روغن آماده ست. یک طرف که سرخ شد برگردونید و سمت دیگه رو سرخ کنید. بلافاصله زولبیا رو از روغن در بیاورید و در شربت ولرم فرو ببرید هر چقدر زولبیا بیشتر در شربت بمونه شهد بیشتری جذب میکنه و شیرین تر میشه من به نصف مواد مقداری سیاهدانه اضافه و بعد سرخ کردم با این دستور 20 عدد زولبیا خواهید داشت دستور و نکات مهم شربت زولبیا بامیه رو پست قبل ببینید لطفا با این دستور زولبیا کاملا ترد و شفاف میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛