مواد لازم🔻
1 قاشق غذاخوری شکر
10 گرم خمیر مایه خشک
1 قاشق چایخوری نمک
235 میلی لیتر (1 فنجان) آب گرم
370 میلی لیتر (1.5 فنجان) شیر گرم
750 گرم (6 فنجان) آرد (همه منظوره)
3 قاشق غذاخوری روغن
روغن برای سرخ کردن
قند
دارچین
طرز تهیه🔻
همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. اجازه دهید به مدت 2 ساعت بلند شود.
خمیر را به قسمتهای مختلف تقسیم کنید و گل درست کنید. سرخ کنید.
گلهای سرخ شده را با شکر و دارچین بپاشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛