برگ اسفناج خام(بدون ساقه) 170 گرم آرد 2 لیوان تخم مرغ 4 عدد شکر 250 گرم بکینگ پودر یک و نیم ق چ روغن مایع 2/3 لیوان شیر 1/3 لیوان رنده پوست پرتقال 1/2 ق چ طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید. کف قالب 25 در 35 کاغذ روغنی بنددزید. من چون میخوام به عنوان پایه چیز کیک استفاده کنم و داخل این قالب درست کردم. در غیر اینصورت میتونید تو قالب گرد 23 سانتی یا قالب میان تهی به قطر 28 سانت درست کنید. اسفناج رو که پاک شده و ساقه ش رو جدا کردید بشورید و بزارید خشک بشه. برگ اسفناج، روغن مایع و شیر رو داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید بطوریکه هیچ اثری از برگ اسفناج نباشه. تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه(حدود 5 دقیقه) مخلوط اسفناج رو اضافه کنید و ور حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید، چند ثانیه با همزن خاموش و بعد با دور کند هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه. مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه مدت حدود 40 دقیقه بزارید بپزه. با خلال دندون چک کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک آماده ست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛