#نان_سیمیت
این نان گزینه مناسبی برای صبحانه ویاعصرانه س،برای ماه مبارک رمضان هم که دیگه برای افطار یا سحر عاالیه
☺
اگراردزیادبه خوردخمیرندین وزمان پخت رارعایت کنیدبافت نان نرم وپوک ولطیف خواهدبود ودلیل متمایزبودن این نان رومال شدن ان باشیره انگوراست
.
✔این نان معمولا شیرین نیست،بدون شکر هست و یا شکر بسیاار کمی داره ولی
من اینسری شکر دستور را حتی بیشتر از 3 ق غ ریختم حدود 1/4 پیمانه، و با رومال شیره انگوری که شد شیرینی مناسبی داشت
.
شیرولرم 1/2 پیمانه(100گرم)
آب ولرم 1/4 پیمانه (50گرم)
شکر3 ق غ(من 1/4 پیمانه یعنی 50 گرم ریختم )
روغن مایع یا جامد اب شده 1/4 پیمانه (50گرم)
خمیرمایه 1ق س سرخالی (7 گرم)
تخم مرغ 1عدد
نمک 1ق چ
اردسفید 2 پیمانه (300گرم ) ممکنه کمی بیشتر نیاز بشه
شیره انگور یاشیره خرما هم میشه وکنجد
برای رومال کردن نانها
👇
خمیرمایه و1ق چ از شکر دستور را بعلاوه آب ولرم مخلوط کنید وحدود 5 تا 10 دقیقه زمان دهید تا عمل آید
.
درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ،شکر ،نمک و روغن رامخلوط کنیددرحدی که تخم مرغ ازحالت لختی دراید سپس شیر ولرم و خمیرمایه عمل امده را اضافه کرده وکم کم ارد را بیفزایید، ابتدای مخلوط کردن ارد راباقاشق و درنهایت با دست انجام دهیدوتاحدی ارداضافه کنیدکه خمیری بدست ایدکه کمی چسبنده است_ هرازگاهی کمی دستتان راچرب کنیدتاچسبنده نبودن خمیرمشخص شودواردزیادکه باعث سنگین شدن بافت خمیرودرنهایت سفت شدن نان می شودبه خوردان ندهید_خمیرراخوب ورزدهیددرحدودده دقیقه یاصدبارمحکم به کف ظرف بکوبید،تا یکدست وکاملا نرم ولطیف شود،سپس ان رادرظرف کمی چرب شده بگذاریدروی ان رابپوشانیدویک ساعت درمحیط استراحت دهیدتاخمیرور اید،پس ازاین زمان باکمی ورزدادن پف خمیررابگیریدازخمیرگلوله های کوچکی برداریدوبه شکل نواردردست تاب دهید،سپس هردونواررادرکنارهم قراردهیدومانندموبه هم ببافید ، دوسرخمیررابهم برسانیدوباانگشت به هم بچسبانید،
خمیرها را درون شیره رقیق شده با آب وسپس کنجد خوب بغلطانید
ودرون سینی بچینید
روی انها رابا نایلون بپوشانیدوبیست دقیقه دیگراستراحت دهیدتاپف دوم کنند(این کارباعث بهترپف کردن وپوک شدن بیشترنان می شود)
درفر از قبل گرم 175درجه طبقه وسط به مدت 20 تا 30 دقیقه قراردهیدتانانهامغزپخت شوند(یک کاسه اب نیزبرای لطافت بیشترنانهادرون فربگذارید)
.
❌چون نان درون شیره زده می شود حرارت فر را کنترل کنید که کف انها نسوزد
یا اینکه می توانید یک طرف نان را در شیره وکنجد بغلطانید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛